Facade og fliserens 

se priser i bunden

Her ser du en oversigt over vores facade og fliserens services, samt grundpriserne derpå. Ring og få et uforpligtende tilbud på 61486649, 

ellers send en mail under kontakt. 

 

facade rens

Facaden bliver sprøjtet med sæbe/opløsningsmiddel som blødgør og derefter bliver det vasket med specialudstyr. Alt skidt, snavs og levende organismer som fx mos, alger og rødalger bliver vasket af i denne proces. Der pålægges en merpris ved brug af lift.

facade imprægnering

Efter vask anbefaler vi altid en imprægnering. En imprægnering sørger for at muren holder sig tør og at skidt, snavs og alger har sværere ved at binde sig på facaden. Der pålægges en merpris ved brug af lift.

facade vedligehold

Vi anbefaler ALTID vores kunder at få vedligehold med i pakken, da det altid vil gøre at facaden står flot og pæn. Et vedligehold er, at vi kommer og desinficerer facaden 1 gang om året.

flise rens

Fliserne bliver sprøjtet med sæbe/opløsningsmiddel som blødgør og derefter bliver det vasket med specialudstyr og koldt vand, da det er mest skånsomt for fliserne. Alt skidt, snavs og levende organismer som fx mos, alger og rødalger bliver vasket af i denne proces. 

flise imprægnering

Efter vask anbefaler vi altid en imprægnering. En imprægnering sørger for at fliserne holder sig 80% tørre og at skidt, snavs og alger har sværere ved at binde sig på fliserne. Man vil dog aldrig kunne holde algerne helt fra fliserne, da vinteren i Danmark er meget fugtig, derfor anbefales et årligt vedligehold.

flise vedligehold

Vi anbefaler ALTID vores kunder at få vedligehold med i pakken, da det altid vil gøre at fliserne står flotte og pæne. Et vedligehold er, at vi kommer og desinficerer fliserne 1 gang om året.

Hvad mener vores kunder?

Vi var imponerede over hvilken forskel det gør og tænkte at vi skulle have gjort det lang tid før. God service, samt glad og smilende medarbejder. 

Jytte og Thomas fra Års

Pakke priser

Alle priser er løbende varierende og inklusiv moms

facade rens + imprægnering

55,-

Pr. m2

Bedste pakketilbud

sæbe-forbehandling

rensning

desinficering

imprægnering

en pris uden imprægnering kan vi sagtens finde

flise rens + imprægnering

68,-

Pr. m2

Bedste pakketilbud

sæbe-forbehandling

fliserens

desinficering

imprægnering

årligt vedligehold/klargøring

efter aftale

Pr. m2

Bedst til vedligehold

desinficering